O nama

Naš posao je naša strast! Vjerujemo da su svi ljudi kreativni i da je inovativnost vaša najjača valuta! Pomažemo organizacijama da prepoznaju i iskoriste svoj pontencijal za skok na novu razinu.

Našu tvrtku pokreće tim vrhunskih profesionalaca koji žive i dišu Culture4Innovation priču.

  • Dolazimo iz biznisa. Bili smo u vašim cipelama i razumijemo vaše izazove. Čvrsto vjerujemo da su inovacije vaša najjača valuta.
  • U radu koristimo autorske metodologije: Culture4Innovation, Metrics4Innovation i Culture4Gamification, validirane u međunarodnoj znanstvenoj i poslovnoj zajednici.
  • Cambridge Innovative System Solutions Ltd je kompanija čija je osnovna djelatnost upravljanje idejama i inovacijama, mjerenje i provođenje organizacijskih promjena sa ciljem uvođenja sustava inovacija, posebno otvorenih inovacija.
  • Naša je svrha učiniti organizacijsku promjenu sa ciljem uvođenja sustava upravljanja idejama i inovacijama. Naša je misija pomoći organizacijama da održivo upravljaju promjenom i koriste inovaciju kao polugu za stvaranje novih vrijednosti i rast.
  • Vjerujemo da kroz poboljšanje inovacijske sposobnosti organizacija i korištenje «state of the art» socijalnih i tehnoloških alata, možemo doprinijeti stvaranju harmonije između organizacija i društva u cjelini.
  • Naš je cilj osigurati jedinstvenu metriku (Metrics4Innovation™), posebno razvijen skup alata, za ostvarenje inovacijske kulture u organizacijama (Culture4Innovation™) te da naše znanje i metode efikasno primijenimo u poslovnoj praksi.

 

Our team

 

 

We come from business, we have a firm foothold in science and we understand how it is to walk a mile in your shoes.
Our business is our passion.

 

Dr. Emir Džanić

Dr. Emir Džanić

Expert in open innovation and organisational culture

Snježana Šlabek

Snježana Šlabek

Expert on knowledge management, ideas and innovations of employees

 

 

Muhamed Ćatić

Muhamed Ćatić

Strategic Advisor

Jeroen Mol

Jeroen Mol

Associate for digital transformation and product development

 

 

Mateja Popović

Mateja Popović

Creative Techniques Associate

 

 

Petra Kralj

Petra Kralj

Associate for psychological measurements, creative techniques and organizational culture