Izjava o privatnosti

Uvod
U okviru culture4innovation web stranica postoje pojedinačne stranice određenih država, regija ili sektora koje uređuje Cambridge Innovative System Solutions Ltd  (“CISS”). Pojedinačne web stranice su označene zastavom u gornjem desnom dijelu svake web stranice.
Ova Izjava o privatnosti odnosi se samo na određene web stranice culture4innovation.net označenu Hrvatskom zastavicom na gornjem dijelu ekrana, u daljnjem tekstu “ove web stranice”. 
Cambridge Innovative System Solutions Ltd. tvrtka osnovana u Fulbourn, Cambridge, UK pod brojem Company No: 10973768, TIN: 3478618741 (u daljem tekstu „mi” i „naš”) je organizacija koja vodi računa o politici privatnosti podataka. Organizacija smo  koja uređuje ove web stranice i u ovom tekstu o politici privatnosti objašnjeno je kako štitimo podatke i informacije web posjetitelja dostavljene putem ovih web stranica.
 
Koristeći ove web stranice, suglasni ste da se ponuđene informacije koriste u skladu s navedenom Izjavom o privatnosti.
 
Ostale web stranice koje kreiramo i održavamo, kao i druge koje mogu biti povezane s našim web stranicama ne rukovode se ovom Izjavom o privatnosti. Savjetujemo posjetitelje tih web stranica da pročitaju dio o politikama privatnosti svake web stranice prije nego li im dostave bilo što od svojih osobnih podataka.
Ova Izjava o privatnosti povremeno se može dopuniti ili izmjeniti politikama privatnosti koje se odnose na pojedine sekcije ove web stranice (npr. zapošljavanje). Detaljnije informacije o procesu zapošljavanja preko web stranica možete pronaći u posebnoj politici privatnosti koja se odnosi na tu temu.
Ako imate pitanja u vezi sa politikom privatnosti, molimo Vas da nam se obratite koristeći link Kontaktirajte nas.
 
Prikupljanje informacija
 
Kao posjetitelj niste obvezni dati svoje osobne podatke da biste koristili ovu web stranicu. Ova stranica prikuplja samo osobne podatke koje posjetitelji dobrovoljno daju. Takve informacije mogu sadržavati, ali ne isključivo, vaše ime, funkciju, adresu tvrtke, e-mail adresu, broj telefona i mobitela.
Možemo čuvati bilo koji sadržaj koji nam ponudite uključujući, ali neogrančavajući se samo na sadržaje blogova, foruma i drugih društvenih mreža koje možemo koristiti.
Ne tražimo podatke koji se odnose na rasu ili etničku pripadnost, vjerska uvjerenja, kažnjavanje, fizičko ili mentalno zdravlje ili seksualnu orijentaciju. Ako ćemo tražiti takve podatke, morat ćete nam dati svoju suglasnost.
 
Cookies i web putokazi
 
Kako bi naša web stranica bila što dostupnija te kako bi vaša navigacija bila što jednostavnija, koristit ćemo cookies (male tekstovne datoteke spremljene u pretraživaču korisnika) ili web putokaze (beacons – elektronske sličice koje omogućavaju praćenje broja posjetitelja koji su pristupili određenoj stranici) kako bismo sakupili agregatne podatke. Takve podatke koristit ćemo kako bismo pratili informacije u našim sustavima i identificirali kategorije posjetitelja prema pokazateljima kao što su IP adresa, domena, vrsta pretraživača i broj posjećenih stranica. Dodatne informacije kako koristimo cookije i druge tehnologije za praćenje prometa i kako ih možete kontrolirati pogledajte na stranicama Uvjeti korištenja cookija.
 
Korištenje informacija
 
Svoje osobne podatke možete nam dostaviti putem ovih web stranica, na primjer ako ste se registrirali kako bi pristupili određenim sadržajima, sudjelovali na nekom događaju, odgovorili na upitnik ili tražili određene informacije. U tim slučajevima, informacije koje nam pružite koristit ćemo kako bismo obradili vaš zahtjev te poboljšali ove web stranice i unaprijedili usluge koje vam nudimo. Vaše osobne podatke možemo koristiti i za marketinške svrhe, tj. slanje promotivnih materijala ili obavijesti o našim uslugama za koje smatramo da vas mogu zanimati. Možemo vas kontaktirati i za povratnu informaciju o uslugama koje pružamo ili za potrebe istraživanja.
Vaši osobni podaci mogu se koristiti i za zaštitu naših prava ili imovine, kao i naših korisnika ili u eventualnom pravnom postupku.
U svakom trenutku možete zatražiti da obustavimo slanja e-mailova ili drugih materijala.
 
Davanje podataka trećim osobama
 
Vaše osobne podatke možemo dostaviti trećim osobama sa kojima ostvarujemo stručnu suradnju  kako bi odgovorili na vaš zahtjev ili upit,  odnosno osobama koje obrađuju informacije u vaše ime.
Navedeno može uključiti prijenos informacija u države ili područja bez pravila o zaštiti podataka koja bi bila slična onima koja su na snazi u državi korisnika web stranica.
Osobni podaci mogu se dati na uvid regulatornim i drugim vladinim agencijama ili trećim osobama kada je to nužno da bi se ispunile zakonske ili regulatorne obveze, odnosno na zahtjev nadležnih tijela.
Ako nam dostavljate svoje osobne podatke preko ove web stranice, pristajete na davanje vaših osobnih podataka za gore navedene svrhe.
Blogovi, forumi, wiki stranice i drugi društveni mediji
Ova web stranica može sadržavati različite blogove, forume, wikije i druge aplikacije ili servise društvenih medija koji vam daju mogućnost da dijelite sadržaj s drugim korisnicima (u daljem tekstu: aplikacije društvenih medija). Svaku osobnu ili neku drugu informaciju koju postavite putem neke od aplikacija društvenih medija, mogu pročitati, preuzeti ili koristiti drugi korisnici tih aplikacija, nad kojima imamo vrlo nisku kontrolu ili je uopće nemamo. Stoga ne snosimo nikakvu odgovornost u slučaju da bilo koji drugi korisnik koristi, zloupotrijebi ili neovlašteno prisvoji bilo koju osobnu ili drugu informaciju koju ste objavili preko neke od tih aplikacija.
 
Pristup podacima
 
Posjetitelji koji imaju bilo kakav problem pristupiti svojem profilu ili bi željeli kopiju svog osobnog profila, trebaju se obratiti administratoru sustava na web stranicama koristeći link Kontaktirajte nas. U svakom slučaju, sa zahtjevima za pristup informacijama ili promjenu podataka postupat ćemo u skladu sa zakonskim obvezama.
 
Zaštita podataka
 
Posjetitelji koji imaju bilo kakav problem pristupiti svojem profilu ili bi željeli kopiju svog osobnog profila, trebaju se obratiti administratoru sustava na web stranicama koristeći info@culture4innovation.com.
 
Promjene politike zaštite povjerljivosti podataka 
 
CISS ima pravo izmijeniti ili dopuniti politike o povjerljivim podacima u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Ništa na ovim stranicama ne može se koristiti niti je namjenjeno za korištenje u bilo kojem obliku ugovora ili sporazuma između CISS i bilo kojeg korisnika koji posjećuje web stranicu ili daje svoje podatke bilo koje vrste.
 
Zaštita privatnosti djece
 
CISS je svjestan važnosti zaštite privatnosti djece u interaktivnom online svijetu. Naše web stranice, na koje se odnosi ova politika zaštite privatnosti, nisu namijenjene za korištenje djeci mlađoj od 13 godina. Naša politika nije namjerno prikupljati ili zadržavati podatke o bilo kojoj osobi mlađoj od 13 godina.
 
Pitanja posjetitelja
 
Ako imate bilo kakvih pitanja ili vas brine zaštita povjerljivih podataka prilikom korištenja web stranice, obratite se uslugama koje obavlja administrator sustava na ovim web stranicama koristeći info@culture4innovation.com.
Datum Izjave o privatnosti: svibanj, 2018.