Gejmifikacija – strateški poslovni alat

Gejmifikacija – strateški poslovni alat 

Gejmifikacija podrazumijeva upotrebu dizajna i strategija iz gejminga u poslovnom svijetu, prvenstveno za rješavanje stvarnih poslovnih situacija.  Ona je u danas, u  digitalno doba, postala nezaobilazan alat u konmunikaciji sa zaposlenicima, klijentima, potrošačima.

Ako u poslovnom svijetu vješto iskoristimo mehanizme i alate koji pokreću gejmere, možemo značajno motivirati svoje zaposlenike, klijente ili potrošače te ih aktivno uključiti u promjene koje uvodimo.

Primjeri uspješne primjene gejmifikacije u  poslu sežu od digitalnog učenja preko upravljanja znanjem i idejama do marketinških i komunikacijskih inicijativa.

Gejmifikacija prvenstveno predstavlja primjenu određenih mehanizama i alata iz gejmerskog svijeta u negejmerskom, poslovnom okruženju s namjerom da se riješe određeni problemi ili uspješno uvede određena promjena u organizaciju.
Fokus tečaja je na primjeni u poslovnom okruženju, a polaznici će uz teoriju, vježbe i prikaze brojnih uspješnih primjera iz prakse, moći na kraju tečaja samostalno izraditi nacrt gejmifikacijskog  dizajna jednog projekta po svojem izboru.

Primjena ovog znanja, taktika i tehnika rezultirat će povećanom uključenošću i angažiranošću ljudi u promjene koje uvodite. Tečaj sadrži teoretski i praktičan dio te ćete na kraju tečaja biti sposobni izraditi bazični scenarij projekta kojeg želite gejmificirati.

Cilj ove radionice je polaznike upoznati s osnovnim konceptima, načinima razmišljanja, motiviranja i dizajniranja u gejmifikaciji kako bi uspješnom primjenom naučenog u poslu povećali angažiranost i uključenost svoje ciljane skupine. 

Cijena: 1.500,00 kn
Prijave: info@culture4innovation.com