Culture4Innovation

Zašto odabrati Culture4Innovation akademiju?

Culture4Innovation poslovna akademija nudi jedinstven – holistički i integrirani – pristup u razvoju sustava za upravljanje idejama i inovacijama u organizacijama, s naglaskom na razvoj organizacijske inovativne kulture. 

Primjenom najmodernijih alata i metoda naučenih kroz ovu akademiju uredit ćete svoje procese inoviranja na suvremen način, pokrenuti inovativni duh u svojoj organizaciji te podržati svoju supkulturu inovatora. 
 
Primjenom Culture4Innovation metodologije potaknut ćete i osloboditi svoju kreativnost te povećati angažiranost i zadovoljstvo svojih zaposlenika, uz istovremeno povećanje konkurentnosti organizacije. 

Ova akademija pomoći će vam u izgradnji Vaše 
ZONE INOVIRANJA.

Izradite svoj specifični „roadmap“ za uspostavu modernog i holističkog sustava za upravljanje idejama i inovacijama u svojoj organizaciji. 
Pomoću znanja i vještina naučenih na ovoj akademiji izgradit ćete  jedinstvenu zonu inoviranja. 

Uključite u nju sve svoje zaposlenike i partnere te izgradite održiv i dugoročan model koji će vam donijeti kompetitivnu prednost na tržištu. 

Što ćete naučiti?

Na kraju Culture4Innovation akademije bit ćete sposobni izraditi kompletan, holistički i integrirani plan – roadmap za uvođenje sustava upravljanja idejama i inovacijama za vašu organizaciju. Business model innovation, design thinking, gamification, employee driven innovation…samo su neke od metoda i tehnika koje ćete naučiti uspješno koristiti u poslu.

Savladat ćete osnove iz svih 8 ključnih područja važnih za uspješno upravljanje idejama i inovacijama u organizaciji. Razumijet ćete važnost i međuovisnist svih sektora i uključnih dijelova inovacijskog sustava u organizaciji.

Upoznat ćete se s brojnim primjerima i analizama uspješnih sustava za upravljanje idejama i inovacijama u svijetu te inspirirati na nove podvige.

Upoznat ćete se s trendovima te najnovijim istraživanjima iz područja organizacijskog upravljanja idejama I inovacijama iz društvenih i ekonomskih znanosti te njihovom primjenom u biznisu.

Naučit ćete koristiti najnovije socijalne tehnologije te dizajnirati vlastite kreativne procese kroz koje ćete postići maksimalan angažman vaših zaposlenika.

Certifikat

Svi polaznici na kraju programa dobivaju certifikat koji potvrđuje njihove kompetencije za uspješno vođenje sustava upravljanja idejama i inovacijama te postaju licencirani CULTURE4INNOVATION PRAKTIČARI.

Sadržaj

Modul 1: Jačanje kapaciteta za inoviranje
– strategija inoviranja
– vrste inovacija
– načini inoviranja
– business model innovation
– analiza stanja

Modul 2: Open Innovation & Employee Driven Innovation
– modeli
– struktura i proces inoviranja
– načini uključivanja zaposlenika i zajednice

Modul 3: Organizacijska kultura za inoviranje
– leadership za inoviranje
– kreativne tehnike
– design thinking

Modul 4 – Integrirani sustav inoviranja
– izrada roadmapa za organizaciju