Employee Driven Innovation – kako razvijati kulturu inoviranja na poslu?

Sudjelujte u radionici  Employee Driven Innovation

Razvoj kulture inoviranja važna je za razvoj konkurentnosti, opstanak i rast na tržištu. Inovativnost je ključ uspjeha jedne organizacije, no kako stvoriti adekvatnu kulturu koja podržava inoviranje u koje su uključeni svi zaposlenici i eko-sustav, predstavlja važan izazov.

  • Kako povećati konkurentnost kroz razvoj kulture inoviranja?
  • Kako motivirati radnike da se uključe u davanje i zajednički razvoj ideja?
  • Zašto primjena design thinkinga može pojednostavniti i ubrzati vaše procese inoviranja?
  • Može li vam koncept otvorenih inovacija donijeti upravo ono što trebate?
  • Kakve veze ima gejmifikacija s inoviranjem i motivacijom?

Istražite kako ubrzati razvoj inovativne kulture, naučite osnovne pristupe za drastično povećanje angažiranosti i motivacije u razvoju novih ideja, upoznajte se s različitim alatima te odaberite one koji najbolje odgovaraju vašoj organizaciji.

Na kraju radionice bit ćete sposobni izraditi roadmap za izgradnju modernog i učinkovitog sustava upravljanja idejama u svojoj organizaciji.

Dodatan benefit ove akademije je i dodjela certificiranih potvrda o sudjelovanju od strane tvrtke Cambridge Innovative System Solutions, Ltd. (Culture4Innovation)  kojima se polaznicima potvrđuje sposobnost provođenja promjena po metodi Culture4Innovation.
Svi prijavljeni kandidati dobivaju potvrde, a njihove organizacije vaučer za 2 sata konzultacija po metodi Culture4Innovation te osnovne preporuke za daljnji razvoj.

Voditelji radionice su  Emir Džanić i Snježana Šlabek, iskusni eksperti iz područja kulture organizacijskog inoviranja, kao i autori nagrađivane metode razvoja inovativne kulture Culture4Innovation. (www.culture4innovation.com).

Cijena: 1.500,00 kn