Akademija Culture4Innovation

Sudjelujte u poslovnoj akademiji Culture4Innovation

Razvoj kulture inoviranja važna je za razvoj konkurentnosti, opstanak i rast na tržištu. Inovativnost je ključ uspjeha jedne organizacije, no kako stvoriti adekvatnu kulturu koja podržava inoviranje u koje su uključeni svi zaposlenici i eko-sustav, predstavlja važan izazov.

Kako povećati konkurentnost kroz razvoj kulture inoviranja?
Kako motivirati radnike da se uključe u davanje i zajednički razvoj ideja?
Zašto primjena design thinkinga može pojednostavniti i ubrzati vaše procese inoviranja?
Može li vam koncept otvorenih inovacija donijeti upravo ono što trebate?
Kakve veze ima gejmifikacija s inoviranjem i motivacijom?

Odgovore na ova i druga pitanja saznajte na dvodnevnoj Akademiji Culture4Innovation.

Istražite kako ubrzati razvoj inovativne kulture, naučite osnovne pristupe za drastično povećanje angažiranosti i motivacije u razvoju novih ideja, upoznajte se s različitim alatima te odaberite one koji najbolje odgovaraju vašoj organizaciji. Na kraju akademije bit ćete sposobni izraditi roadmap za izgradnju modernog i učinkovitog sustava upravljanja idejama i inovacijama u svojoj organizaciji.

HGK i tvrtka Cambridge Innovative System Solutions, Ltd za tridesetak polaznika organiziraju dvodnevnu akademiju na kojoj ćete naučiti kako strateški pozicionirati inoviranje u organizaciji te se upoznati se s trendovima i alatima u upravljanju idejama i inovacijama.

Akademija Culture4Innovation održat će se 19. i 20. rujna. 2019. u Zagrebu, a prijave su moguće već danas.
Broj mjesta je ograničen pa osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Dodatan benefit ove akademije je i dodjela certificiranih potvrda o sudjelovanju od strane tvrtke Cambridge Innovative System Solutions, Ltd. (Culture4Innovation) i HGK kojima se polaznicima potvrđuje sposobnost provođenja promjena po metodi Culture4Innovation. Svi prijavljeni kandidati dobivaju potvrde, a njihove organizacije vaučer za 2 sata konzultacija po metodi Culture4Innovation te osnovne preporuke za daljnji razvoj.

Voditelji radionice su  Emir Džanić i Snježana Šlabek, iskusni eksperti iz područja kulture organizacijskog inoviranja, kao i autori nagrađivane metode razvoja inovativne kulture Culture4Innovation. (www.culture4innovation.com).

Prijave preko linka